Навчальний рік завершений! Час подумати про завтра;)

 23 червня на вебінар організований Івано-Франківським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти, а саме лабораторією суспільно-гуманітарних дисциплін, були запрошені голови МО суспільствознавчих дисциплін області. Основною метою заходу стала популяризація та сприяння розвитку провідних ідей Всеукраїнської школи онлайн та ознайомлення з  особливостями роботи на платформі. Модератором заходу була Світлана Боднаренко, методист лабораторії  суспільно-гуманітарних дисциплін. Ознайомила з реєстрацією та структурою платформи ВШО Галина Гафійчук, викладачка кафедри теорії і методики навчання.

 Христина Дуда, викладач кафедри теорії та методики навчання, провела нас у кабінет учителя правознавства та продемонструвала особливості роботи з матеріалами.

На часі стало обговорення проблем, перспектив дистанційного та змішаного навчання в закладах загальної середньої освіти; обмін  досвідом з використання освітніх платформ для онлайн та офлайн навчання правознавства та громадянської освіти;

Адже надзвичайно важливо консолідувати зусилля педагогів області щодо використання у своїй практиці передових, інноваційних ідей та напрацювань платформи ВШО. Платформа перебуває ще у стані розробки і,на жаль, на ній немає матеріалів з громадянської освіти.
Радо продемонструвала усі можливості застосування платформи Всеукраїнської асоціації "Нова Доба" 3D Демократії - Думаємо, дбаємо, діємо. з якою працюю уже три роки поспіль. Рекомендую даний ресурс колегам. Платформа допоможе ефективно працювати з матеріалами  як учню так і вчителю, інтерактивні вправи, життєві кейси, онлайн уроки, інтерактивний підручник, електронне оцінювання, журнал учителя і це ще все...







Дата публікації: середу, 23 червня 2021 р.

0 коментарі :