Теорія та Практика! Знайомство з Центром надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська

Сьогодні одинадцятикласники правничого профілю мали чудову нагоду після вивченої теми "Адміністративне право України" відкрити практичну сторону роботи  Центру надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська. Ми переконалися, що  якість та повнота послуг ЦНАП залежить не тільки від фінансових і технічних можливостей, а насамперед від бажання місцевої влади та натхнення й професіоналізму керівника Центру.

Незважаючи на щільний графік роботи, Богдан Васильович Питель особисто провів пізнавальну екскурсію комфортним приміщенням та ознайомив з особливостями надання адміністративних послуг. 
Дізналися про додаткові зручності для відвідувачів – попередній запис на прийом через Інтернет або систему електронного управління чергою, СМС про готовність документів та інші. Сучасність ЦНАП включає доступність адмінпослуг для осіб з інвалідністю.
Згодом, ми мали нагоду бути спостерігачами процесів надання адміністраторами адміністративних послуг. Насправді, це люди, у яких доброзичливість  і позитивні емоції просто захоплюють, незважаючи на постійний потік різних людей та потребу  детального опрацювання великої кількості документації.
Це була пізнавальна зустріч з кваліфікованими фахівцями своєї справи. І ми ще довго по дорозі ділилися враженнями повними позитивних емоцій!!!
Ліцеїсти академічного ліцею висловлюють щиру вдячність Богдану Васильовичу та адміністраторам Івано-Франківського ЦНАП за можливість заглянути у світ їхньої професії!!!

А далі була піцца і спільний стіл, теплі пледи…
















теплі посмішки…і  теплі руки…, 

і багато думок в голос про все, що для нас важливо сьогодні!!!

Дата публікації: четвер, 19 вересня 2019 р.

2 коментарі :