Усе в наших руках, якщо ми дійсно цього хочемо.

О, це був день повний приємних моментів!
У Ліцеї -  День Здоров'я! Ми - правники 10-П класу вирішили його провести по особливому. Саме сьогодні ми розпочали цікаву роботу над дослідженням правомірної поведінки франківчан. Ми відкинули всі страхи перед незнайомцями і рушили "у народ". Із єдиним запитанням! Про нього ще мовчу, бо ми розкажемо про наші результати  в окремій статті😉
!!!Усі фото зроблені з дозволу респондентів!!! 
Юні дослідники опитали більше трьохсот людей та їхній запал не вчухав. Щиро дивувались, чому зріле покоління уникає запитань, а молодь з радістю спілкується? Чому коли відповідь прозвучала, люди вставляють "АЛЕ"? 
Для мене було важливим, що мої ліцеїсти розуміють мету і завдання дослідження: значимість правомірної поведінки у процесах формування громадянського суспільства. Це була робота заради майбутнього!
Згодом ми відправились до Меморіального скверу, де вшанували молитвою пам'ять загиблих за Україну. Ми з сумом вдивлялись у минуле і з вірою дивились у майбутнє.
Наша динамічна екскурсія закінчилась відпочинком у кінотеатрі. Фільм був дуже позитивним.
Те різнобарв'я емоцій, що ми сьогодні пережили, залишиться з нами назавжди.
Хочете змінити своє життя!? Так дійте, замість того, щоб шукати виправдання, замикатися і прикидатися щасливим... Доктор Хаус (House M. D.)
Дата публікації: четвер, 20 вересня 2018 р.

1 коментар :

  1. Ви справді молодці, молодь діє розумно разом із наставницею! Важливо бути разом, а не «вони зі мною»! Разом стаємо сильнішими! Ліцей на спільнота, яка залишиться на роки. Так формується майбутнє . Мудрий вчитель має щастя доторкнутись до майбутнього, формувати його за власним баченням. Наснаги і нових здобутків

    ВідповістиВидалити