Зустріч із заступником Міністра юстиції України .


У рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» 16 лютого 2018 року в Головному територіальному управлінні юстиції в Івано-Франківській області проведено зустріч із заступником Міністра юстиції України з питань європейської інтеграції Петуховим Сергієм Ігоровичем. Найкращі знавці права мали можливість наживо поспілкуватись з хорошим другом олімпіадистів правознавства.
Розмова вийшла вийшла цікавою та змістовною, бо говорили на різні актуальні теми сьогодення. Учні у своїх питаннях демонстрували високий рівень політичної освіченості та правової свідомості у різних сферах суспільного життя. Сергій Ігорович поділився з ними досвідом становлення особистості, наголосив на необхідності знання іноземних мов у сучасному світі, отримання якісної освіти. Цікавим був діалог з приводу навчання за кордоном, щляхів розбудови держави, значимості прав та обовязків. Юні правознавці ліцеїсти залишились задоволені та захоплені легкою та розважливою бесідою із заступником міністра.
Сергій Ігорович побажав вчителям наснаги у формуванні нової української юридичної еліти і висловив бажання ще не один раз зустрітись на Всеукраїнських олімпіадах з правознавства (бо ми вже бачились😉) До перемог і до нових приємних зустрічей!




Дата публікації: пʼятницю, 16 лютого 2018 р.

0 коментарі :