ІV етап XXVII Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства. Досвід!

Звичайно, що про олімпіаду Ви багато можете дізнатися із публікацій у мережі інтернет та важко передати словами усі емоції, що охоплюють тебе будучи членом журі. Так, щоразу, готуючи дітей до олімпіади, щиро надієшся на високий результат та бути відповідальним за цей результат, повірте, велике випробування! Цьогоріч мала честь бути членом журі і неймовірно вражена нашою талановитою українською учнівською спільнотою, це свідчить про високий рівень професіоналізму учительства.  
Уявіть собі як стукає серце, коли за твоєю спиною сидять діти, які сповнені хвилювання за олімпіаду та вірою в об'єктивність оцінювання. Головний спеціаліст Міністерства освіти і науки України Раїса Євтушенко представила членів журі, до складу якого ввійшли науковці ДВНЗ “Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника”, Запорізького національного університету, Академії адвокатури України, Університету Короля Данила, Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Донецького національного університету імені Василя Стуса тощо, а також провідні юристи та досвідчені вчителі права.
Багато із членів журі теж вперше брали участь в олімпіаді такого рівня, тому підійшли до своєї справи дуже відповідально!!! Воно й зрозуміло – нам усім разом і кожному окремо доведеться відповідати за результати нашого індивідуального та колективного оцінювання. Це була приємна та об'єктивна - прозора робота.


Дата публікації: понеділок, 25 березня 2019 р.

0 коментарі :